Havregrød med græskar

Nem græskargrød

Havregrød med græskar er en skøn og mættende grød med den fineste orange farve. Jeg bruger en simpel basisopskrift på havregrød, og så pepper jeg den op med pumpkin spice krydderi og lidt græskar puré.

Græskarpuré er nem at lave. Jeg bruger hokkaido græskar, som jeg bager i ovnen. Denne puré kan bruges både i grød, kager, smoothie og hummus. Find opskriften på græskarpuré her.

Pumpkui spice krydderi består af kanel, ingefær, muskatnød, nellike, allehånde og kardemomme! Du kan med fordel lave en god portion og bruge den i en pumpkin spice latte.

græskargrød

Græskar grød

Vær den første til at bedømme!
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter

Det skal du bruge

Grød

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl vand
  • 1,5 dl havremælk (eller anden mælk)
  • knivspids flagesalt
  • ¼ tsk. pumpkin spice krydderi (link øverst)
  • 1 stor spsk. græskar puré (link øverst)
  • et skvis akacie honning

Toppings

  • honninhstegte æbler
  • skyr
  • mandler

Sådan gør du

  • Kom havregryn, vand, havremælk og salt i en gryde og kog sammen til en grød.
  • Tilføj græskarpuré, pumpkin spice krydderi og et skvis honning. Rør det hele godt sammen.
  • Top med skyr, honningstegte æbletern og grofthakkede mandler.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og jeg står bag madbloggen emmaolsen.dk. Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, skabe nye, spændende retter og udfolde min kreativitet gennem video og fotografi. Gå på opdagelse i mit madunivers, og lad dig inspirere til dit næste måltid!

Indlæg: 436
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments