Vil du følge med? 👇
Ramsløgspesto med solsikkekerner
Cremet grøn pesto
Ramsløgspeso med solsikkekerner! Det er forår og derfor ska det udnyttes at ramsløg er i sæson. De findes i mange skove rundt i Danmark, så hvis du alligevel er ude og gå en tur, så hold øjnene åbne efter ramsløg!
Pluk et par håndfulde, bring dem med hjem i køkkenet, og så er du ellers klar til at lave en skøn ramsløgspesto med solsikkekerner og parmesan.
Nyd den grønne pesto i en sandwich, i en salat eller som dip til grøntsagsstave.
Prøv også: min opskrift på basilikumspesto!
Ramsløgspesto med solsikkekerner
Antal: 1 glas
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 2 håndfulde friske ramsløg
- 1 dl solsikkekerner
- 50 g parmesanost
- 1,5 dl olivenolie
- lidt citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Rist solsikkekerner på en pande uden fedtstof til de har fået farve.
- Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til en ensartet masse.
- Smag til med citron, salt og peber.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere