Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Emma Olsen
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
Emma Olsen

Forside › Grillmad

Grillmad

Crispy kartoffelsalat
  • 30-45 min
  • Aftensmad, Frokost

Crispy kartoffelsalat

Grillede ferskner med granola
  • 15-30 min
  • Morgenmad
  • Dessert

Grillede ferskner

Burrata med ovnbagte tomater og pesto
  • 30-45 min
  • Aftensmad, Snack
  • Forret

Burrata med ovnbagte tomater og pesto

Grillet ferksen salat
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillet fersken salat

quinoa salat
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Quinoa Salat

Kartoffelsalat med asparges
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Kartoffelsalat med asparges

Kartoffelsalat med pesto
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grøn kartoffelsalat med pesto

Kartoffelsalat med karry
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Kartoffelsalat med karry

Salat med grillede nektrariner
  • 0-15 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Salat med grillede nektariner og burrata

  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillet aubergine med fetacreme

Majskolber med chilimayo, persille og parmesan
  • 15-30 min
  • Aftensmad

Majskolber deluxe

  • 15-30 min
  • Aftensmad

Bagte asparges med tomat og parmesan

Kold kartoffelsalat
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Kartoffelsalat

grillet ananas med is
  • 0-15 min
  • Dessert

Grillet ananas med is

Grillspyd med nye kartofler
  • 30-45 min
  • Hovedret

Grillspyd med kylling og nye kartofler

fetacreme med grillede tomater
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost, Snack
  • Forret

Fetacreme med grillede tomater

grillet spidskål
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillet spidskål med parmesan og citron

grillede asparges med burrata
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillede asparges med burrata

grillede gulerødder
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillede gulerødder med honning og feta

pastasalat med grillet kylling og grøntsager
  • 30-45 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Hovedret

Pastasalat med grillet kylling og grønt

  • 30-45 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Hovedret

Grillsalat med fersken og halloumi

  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Cremet pasta med grillet grønt og hvidvinssauce

græske fladbrød med grillede grøntsager
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Græske fladbrød med grillede grøntsager

Grillspyd med halloumi
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Grillspyd med halloumi

Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 17899062822324105
For tidlig…?😅 Jeg har i hvert fald sat tænderne i den første portion risengrød, og det smagte HERLIGT!✨

Det skal du bruge:
190 g grødris
2½ dl vand
1 liter sødmælk
½ tsk. salt

Sådan gør du:
Kog vandet i en stor gryde. Tilsæt risene og lad dem suge vandet i et par minutter. Tilsæt mælken og bring gryden i kog. Lad grøden småkoge i 5-10 minutter imens du rører rundt.

Tag gryden af varmen og sæt låg op. Kom et par hviskestykker eller avispapir omkring, og sæt gryden ind i sengen. Pak gryden godt ind i dyner og lad den står her i ca. 3 timer.

Kog kort grøden op og smag til med salt. Er der stadig væske i grøden, lad den da småsimre under omrøring indtil den har den rette konsistens.

Nyd med kanelsukker og smør.

Værsgo !🫶🏼
Open post by emmaolsen.dk with ID 18416635348116873
🏔️🇦🇷 En miniguide til jer der har efterspurgt lidt tips til Patagonien! 🫶🏼 #patagonia #patagoniargentina #elchalten #elcalafete
Open post by emmaolsen.dk with ID 18072964367191059
🥞🫐Simple bananpandekager toppet med mascarponecreme | OPSKRIFT 👇🏼
Det skal du bruge:
2 bananer
2 æg
1 spsk. chiafrø (kan undlades)
½ dl hvedemel 
½ dl mælk
½ dl havregryn 
lidt citronskal (kan undlades)
lidt salt
2 håndfulde blåbær

Mascarponecreme:
200 g mascarpone
2½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis 
1 tsk. vaniljesukker 
revet skal fra én økologisk citron
evt grofthakket pistacie eller mandler til pynt

Sådan gør du:
Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend til en samlet masse.

Vend forsigtigt blåbær i dejen efterfølgende så de ikke går i stykker og farver hele dejen.

Bag ca. 15 bananpandekager på en pande ved middel varme i smør eller lidt olie.

Mascarponecreme:

Kom alle ingredienserne i en skål.

Pisk sammen til du netop har en samlet creme. Pas på med at piske for meget!

Nyd cremen ovenpå dine pandekager og pynt evt. med grofthakkede pistacienødder eller mandler.
Open post by emmaolsen.dk with ID 17847929418590153
Måltiderne herhjemme på det seneste 🍽️🫶🏼 Find de fleste opskrifter på www.emmaolsen.dk✨
Open post by emmaolsen.dk with ID 18065745095376816
Den granola jeg altid har på lager! Perfekt ovenpå skyr, chiagrød, æblegrød mm. Opskriften giver en stor portion, så du har til nogle uger! OPSKRIFT 👇🏼
Ingredienser:
300 g grovvalsede havregryn
100 g solsikkekerner 
50 g sesamfrø 
50 g hørfrø
100 g græskarkerner
50 g chiafrø 
100 g mandler 
100 g kokosmel 
1,5 dl lys sirup
1,5 dl smagsneutral olie
1 tsk. salt

Sådan gør du:
Hak mandlerne groft og kom dem i en skål sammen med havregryn, solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø, græskarkerner, chiafrø, kokosmel, sirup, olie og salt. Rør det hele godt sammen.

Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 150 grader almindelig ovn i ca. 60 minutter, eller til den har en gylden farve. Rør i granolaen hvert 15. minut, så din granola bliver jævnt ristet.

Lad granolaen køle helt af på en rist inden du hælder den i en beholder. Tilføj evt rosiner eller tranebær, når din granola er HELT kølet af.

Værsgo💗
Open post by emmaolsen.dk with ID 18116177713553724
Den lækreste lørdagsmenu🍝😍 Swipe for opskrift 👆🏼
TikTok Instagram Pinterest Facebook E-mail
Kategorier

Alle opskrifter (513) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (5) Grillmad (24) Kage (51) Kartoffelsalat (7) Madtærter (13) Nudler (15) One Pot Pasta (4) Pastaretter (74) Pastasalat (4) Pålægssalater (5) Risotto (6) Risretter (19) Salater (76) Simremad (28) Supper (17) Søde sager (86) Tilbehør, toppings og dips (57)

Måltid

Aftensmad (308) Frokost (166) Morgenmad (37) Snack (43)

Retter

Dessert (80) Forret (59) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (80) 15-30 min (171) 30-45 min (106) 45-60 min (67) 60+ min (78)

Anledning

Brunch (50) Forret til nytår (28) Fødselsdagsmad (41) Gæstemad (40) Hovedret til nytår (7) Julemad (43) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (93) Påskemad (15) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (29) Tapas (52)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (29) Dansk (61) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (74) Mellemøstlig (8) Mexicansk (18)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du feedback eller små tricks, der gjorde opskriften endnu bedre? Jeg ville elske, hvis du har lyst til at dele 🙌

A rating is required
A name is required
An email is required