Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Emma Olsen
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
Emma Olsen

Forside › Grillmad

Grillmad

Crispy kartoffelsalat
  • 30-45 min
  • Aftensmad, Frokost

Crispy kartoffelsalat

Grillede ferskner med granola
  • 15-30 min
  • Morgenmad
  • Dessert

Grillede ferskner

Burrata med ovnbagte tomater og pesto
  • 30-45 min
  • Aftensmad, Snack
  • Forret

Burrata med ovnbagte tomater og pesto

Grillet ferksen salat
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillet fersken salat

quinoa salat
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Quinoa Salat

Kartoffelsalat med asparges
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Kartoffelsalat med asparges

Kartoffelsalat med pesto
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grøn kartoffelsalat med pesto

Kartoffelsalat med karry
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Kartoffelsalat med karry

Salat med grillede nektrariner
  • 0-15 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Salat med grillede nektariner og burrata

  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillet aubergine med fetacreme

Majskolber med chilimayo, persille og parmesan
  • 15-30 min
  • Aftensmad

Majskolber deluxe

  • 15-30 min
  • Aftensmad

Bagte asparges med tomat og parmesan

Kold kartoffelsalat
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Kartoffelsalat

grillet ananas med is
  • 0-15 min
  • Dessert

Grillet ananas med is

Grillspyd med nye kartofler
  • 30-45 min
  • Hovedret

Grillspyd med kylling og nye kartofler

fetacreme med grillede tomater
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost, Snack
  • Forret

Fetacreme med grillede tomater

grillet spidskål
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillet spidskål med parmesan og citron

grillede asparges med burrata
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillede asparges med burrata

grillede gulerødder
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Grillede gulerødder med honning og feta

pastasalat med grillet kylling og grøntsager
  • 30-45 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Hovedret

Pastasalat med grillet kylling og grønt

  • 30-45 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Hovedret

Grillsalat med fersken og halloumi

  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Cremet pasta med grillet grønt og hvidvinssauce

græske fladbrød med grillede grøntsager
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Græske fladbrød med grillede grøntsager

Grillspyd med halloumi
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Grillspyd med halloumi

Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 18131046901495154
Hjemmelavede jule chokoladepinde🎄🍫😍 Et hyggeligt lille weekend projekt, som bare smager skønt og er nemt at lave! Brug den type chokolade du vil og dine ynglings jule toppings!🧑🏼‍🎄

OPSKRIFT👇🏼
Det skal du bruge:
250 g lys chokolade
små skumfiduser
daim
krymmel
julestokke eller chokoladeskeer
sødmælk
flødeskum

Sådan gør du:
Smelt chokoladen over vandbad.

Hæld chokoladen i isterningebakken.

Fordel en julestok i midten af hver og brug skumfiduser, groftgakket daim, krymmel mm., til at stabilisere stokken så den ikke vælter.

Sæt på frys til chokoladen har sat sig.

Varm mælken op i en gryde og hæld derefter i kopper til servering.

Placer en chokoladepind i hver og rør rundt til du får en cremet, varm chokolade.

Top med flødeskum.

#glædeligjul #christmas #christmasrecipes #hotchocolate #choclate #varmkakao
Open post by emmaolsen.dk with ID 18083903848866270
🎄🎄 Du må prøve denne lækre lille julesnack, som er helt perfekt til julefrokosten! Vi har lavet en simpel tunmousse, formet den som et lille juletræ ovenpå på en kiks og derefter rullet den i dild og granatæble. Lækkert, ikke?😍 OPSKRIFT👇🏼

2 dåser tun (i olie)
½ rødløg
2 spsk. cremefraiche (18%)
2 spsk. mayonaise
10 cornichoner
2 bundter dild
lidt citronskal (kan undlades)
salt og peber
8 kiks
½ granatæble

Sådan gør du:

Dræn tunen for olie.

Hak løg, cornichoner og dild fint.

Kom tun, løg, cornichoner, halvdelen af dilden, creme fraiche, mayo, citronskal og salt og peber i en skål og rør det godt sammen.

Tag en god klump tunmousse på en ske og form det forsigtig til et juletræ i hånden oven på en kiks.

Rul forsigtigt dit tun-juletræ i resten af dilden og pynt med granatæblekerner.

Top med en lille skive citron, og nu har du de fineste små juletræer.

Nyd med det samme, så kiksen ikke bliver blød.

💡Husk at gemme videoen, så du kan finde den senere.

#christmas #christmasdinner #nemmad #tapas #tuna #tun #tunmousse #tunamousse #dild
Open post by emmaolsen.dk with ID 18081586897890733
2 ingredienser julekringle 🎄✨ Alt du skal bruge er nutella og en plade butterdej! Og den smager for LÆKKERT! OPSKRFT👇🏼

Rul butterejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir.

Smør nutella ud på hele butterdejen.

Rul butterdejen stramt sammen på den lange led.

Skær rullen over på midten.

Flet dejen og form derefter til en kringle.

Pensel med sammenpisket æg.

Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 20 minutter.

Kom folie på og bag i yderligere 10-15 minutter eller til dejen er gennembagt.

Lad kringlen køle af og drys med flormelis. Skær den derefter i skiver og nyd.

#christmas #nutella #christmascake #puffpastry
Open post by emmaolsen.dk with ID 17869336344405825
🎄🤍 Butterdej, pesto og parmaskinke er alt du skal bruge til dette juletræ! Prøv også at fyld den med pikantost eller nutella for en sød version😍 OPSKRIFT👇🏼

2 plader butterdej (færdigkøbt, der kan rulles ud 40 x 24 cm)
grøn eller rød pesto (eller oliventapenade, pikant ost eller andet)
50 g pinjekerner 
1 æggeblomme (til pensling)

Sådan gør du:
Rul den ene plade butterdej ud og fordel pesto i et jævnt lag på hele pladen.

Placer den anden pladen ovenpå og tryk dem let sammen.

Skær dejen forsigtigt som et juletræ. Skær 2 cm brede grene og sno dem som spiraler.

Pensl træet med sammenpisket æggeblomme og drys med pinjekerner.

Bag i ovnen ved 180 grader i 25 minutter eller til den er gyldenbrun og sprød.

Nyd butterdejsgrenene lune og dyp dem evt. i lidt pesto.

#christmas #baking #puffpastry #christmasdinner #christmastree
Open post by emmaolsen.dk with ID 17937123279097914
🐟✨ Endnu en nem og lækker idé til julefrokostbordet 🎄 reklame @froyasalmon || En cremet cream cheese- og ricotta-dip toppet med Frøya laks, kapers, rødløg og citron – perfekt som en frisk lille starter til julefrokosten 😍 

Gem opskriften herunder 👇🏼
Det skal du bruge:
 200 g cream cheese
 100 g ricotta 
 2 spsk. frisk dild
 Skal af ½ økologisk citron
 1 fed hvidløg 
 Salt og peber 
 Frøya laks 
 ½ dl kapers 
 ½ rødløg 
 Rugbrødschips eller andre kiks til servering 

 Sådan gør du: 
 Rør cream cheese, ricotta, finthakket dild, presset hvidløg, citronskal, salt og peber sammen, til du får en cremet dip. 
 Fordel på et fad eller en stor tallerken. 
 Top med tynde skiver Frøya laks, finthakket rødløg, kapers og evt. lidt ekstra citronskal. 
 Krydr med salt og peber – og servér med sprøde rugbrødschips 🥖✨

#froyalaks #frøyalaks #froyasalmon
Open post by emmaolsen.dk with ID 18088693729764229
🍊🎄 Lav din egen julekrans med tørrede appelsiner! Super enkelt og bare så fin at pynte op med! 👇🏼

Sådan gør du:
- Skær appelsiner (ca 5-7 stk.) i helt tynde skiver (2–3 mm).
- Dup dem tørre med køkkenrulle af nogle omgange så du suger så meget væske ud som mulig. 
- Læg dem på en rist eller bagepapir.
- Tør dem i ovnen ved 90°C i ca. 3–4 timer og vend dem nogle gange undervejs (De skal føles helt tørre og ikke klistrede.)

Sådan laver du kransen:
Du skal bruge:
– Tørrede appelsinskiver
– En metalring (fx fra Søstrene Grene, ikke reklame)
– Limpistol (også købt i søstrene grene)
– Bånd til at hænde op

Fremgangsmåde:
- Læg metalringen på bordet (giver en perfekt rund form, men kan udelades).
- Lim appelsinskiver rundt langs kanten i ét lag.
- Læg endnu to lag ovenpå forskudt.
- Læg endnu et lag ovenpå. 

Slut af med en fin sløjfe og snor til at hænge op!🫶🏼✨😎

Husk at gemme videoen hvis du skal prøve!

#diy #wreath #christmas #christmaswreath #jul #julepynt #appelsiner #hjemmelavet
TikTok Instagram Pinterest Facebook E-mail
Kategorier

Alle opskrifter (518) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (6) Grillmad (24) Kage (52) Kartoffelsalat (7) Madtærter (13) Nudler (15) One Pot Pasta (4) Pastaretter (74) Pastasalat (4) Pålægssalater (5) Risotto (6) Risretter (19) Salater (76) Simremad (28) Supper (17) Søde sager (87) Tilbehør, toppings og dips (58)

Måltid

Aftensmad (308) Frokost (166) Morgenmad (37) Snack (44)

Retter

Dessert (80) Forret (60) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (82) 15-30 min (173) 30-45 min (106) 45-60 min (67) 60+ min (79)

Anledning

Brunch (50) Forret til nytår (31) Fødselsdagsmad (42) Gæstemad (43) Hovedret til nytår (7) Julemad (46) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (96) Påskemad (15) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (30) Tapas (54)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (29) Dansk (61) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (74) Mellemøstlig (8) Mexicansk (18)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du feedback eller små tricks, der gjorde opskriften endnu bedre? Jeg ville elske, hvis du har lyst til at dele 🙌

A rating is required
A name is required
An email is required