Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Emma Olsen
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
Emma Olsen

Forside › Simremad

Simremad

Vegetar panang karry
  • 30-45 min
  • Aftensmad

Vegetar Panang Karry

Panang karry med kylling
  • 30-45 min
  • Aftensmad

Panang karry med kylling

Kylling i karry
  • 30-45 min
  • Aftensmad

Kylling i karry

Chicken tikka masala
  • 45-60 min
  • Aftensmad

Chicken Tikka Masala

moussaka
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Moussaka

  • Forret

Tarteletter

indisk dhal
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Indisk Dhal

Dhal
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Dhal med kartofler, gulerod og æble

Butter Chicken
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Butter Chicken

Linsegryde
  • 15-30 min
  • Aftensmad

Linsegryde på 25 min

Bøf Stroganoff
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Bøf Stroganoff

  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Kartoffelmos

Mørbrad i fad
  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Mørbrad i fad

mørbradgryde
  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Mørbradgryde med kartoffelmos

paprikagryde
  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Paprikagryde

gullash
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Gullash

Vegetarisk Tikka Masala
  • Aftensmad

Vegetarisk Tikka Masala med kikærter

langtidssimret oksegryde
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Langtidssimret oksegryde

  • 15-30 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Enchiladas med oksekød

  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Kyllingeboller i kokoskarry

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Blomkålscurry med kartofler og kikærter

Pasta med kødsovs og grøntsager
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Pasta med kødsovs og grøntsager

  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Tortellini bolognese

  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Bønnegryde med bagt sellerimos

Græsk kartoffelfad med oksekød, feta og grønt
  • Aftensmad
  • Hovedret

Græsk kartoffelfad med oksekød, feta og grønt

Mexicansk gryderet med oksekød
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Mexicansk gryderet med oksekød

Kartoffelfad med oksekød og grønt
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Kartoffelfad med oksekød og grønt

Chili sin carne - vegetarisk gryderet
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Chili sin carne – vegetarisk gryderet

Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 18072964367191059
🥞🫐Simple bananpandekager toppet med mascarponecreme | OPSKRIFT 👇🏼
Det skal du bruge:
2 bananer
2 æg
1 spsk. chiafrø (kan undlades)
½ dl hvedemel 
½ dl mælk
½ dl havregryn 
lidt citronskal (kan undlades)
lidt salt
2 håndfulde blåbær

Mascarponecreme:
200 g mascarpone
2½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis 
1 tsk. vaniljesukker 
revet skal fra én økologisk citron
evt grofthakket pistacie eller mandler til pynt

Sådan gør du:
Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend til en samlet masse.

Vend forsigtigt blåbær i dejen efterfølgende så de ikke går i stykker og farver hele dejen.

Bag ca. 15 bananpandekager på en pande ved middel varme i smør eller lidt olie.

Mascarponecreme:

Kom alle ingredienserne i en skål.

Pisk sammen til du netop har en samlet creme. Pas på med at piske for meget!

Nyd cremen ovenpå dine pandekager og pynt evt. med grofthakkede pistacienødder eller mandler.
Open post by emmaolsen.dk with ID 17847929418590153
Måltiderne herhjemme på det seneste 🍽️🫶🏼 Find de fleste opskrifter på www.emmaolsen.dk✨
Open post by emmaolsen.dk with ID 18065745095376816
Den granola jeg altid har på lager! Perfekt ovenpå skyr, chiagrød, æblegrød mm. Opskriften giver en stor portion, så du har til nogle uger! OPSKRIFT 👇🏼
Ingredienser:
300 g grovvalsede havregryn
100 g solsikkekerner 
50 g sesamfrø 
50 g hørfrø
100 g græskarkerner
50 g chiafrø 
100 g mandler 
100 g kokosmel 
1,5 dl lys sirup
1,5 dl smagsneutral olie
1 tsk. salt

Sådan gør du:
Hak mandlerne groft og kom dem i en skål sammen med havregryn, solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø, græskarkerner, chiafrø, kokosmel, sirup, olie og salt. Rør det hele godt sammen.

Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 150 grader almindelig ovn i ca. 60 minutter, eller til den har en gylden farve. Rør i granolaen hvert 15. minut, så din granola bliver jævnt ristet.

Lad granolaen køle helt af på en rist inden du hælder den i en beholder. Tilføj evt rosiner eller tranebær, når din granola er HELT kølet af.

Værsgo💗
Open post by emmaolsen.dk with ID 18116177713553724
Den lækreste lørdagsmenu🍝😍 Swipe for opskrift 👆🏼
Open post by emmaolsen.dk with ID 18056659817249762
Nem hverdagsmad!🌱🍣🍅🥦 Ovnbagt laks med honning-sennepdressing og grøntsager!

Opskrift via link i bio eller på emmaolsen.dk, søg 'laks i ovn'. 🫶🏼
Open post by emmaolsen.dk with ID 18298758634252081
En simpel efterårsret! DHAL🍁🍂🧡 OPSKRIFT 👇🏼 Ingredienser: 
olivenolie
3 fed hvidløg
1 løg
3 cm. frisk ingefær
3 tsk. stødt karry (eller garam masala)
2 tsk. stødt spidskommen 
2 tsk. stødt koriander 
½ tsk. stødt. kardemomme 
½ tsk. stødt chili
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kokosmælk (400 ml)
1 dl grøntsagsbouillon (brug én hel terning)
250 g røde linser 

Raita:
1 agurk
1 håndfuld frisk mynte
3 dl græsk yoghurt (10%)
1 fed hvidløg
½ tsk. spidskommen 
salt og peber

Sådan gør du:
Hak løg og hvidløg fint. Riv ingefæren. Sauter i en stor gryde med olie i et par minutter ved middel varme.

Tilsæt karry (eller garam masala), spidskommen, koriander, kardemomme, chili og svits krydderierne af i et minut i mens du rører rundt.

Tilføj hakkede tomater, kokosmælk og grøntsagsboullion. Brug en hel grøntsagsboullion-terning til én dl vand da det giver en masse god smag.

Skyl linserne gennem en si og hæld dem i gryden. Rør rundt.

Lad retten simre under låg i ca. 35-40 minutter og rør ofte, så det ikke brænder på. Tilføj evt. lidt ekstra vand undervejs, hvis du synes konsistensen bliver for “fast”.

Smag retten til med salt og peber.
Raita

Pres hvidløg og hak mynte fint.

Riv agurken groft og kom den i en si. Drys med lidt flagesalt så væden nemmere kan presses fra agurken.

Rør den drænede agurk, græsk yoghurt, mynte, spidskommen og hvidløg sammen. Smag til med salt og peber.

Server din dhal med raita og koriander på toppen og naan brød ved siden af.

Værsgo!
TikTok Instagram Pinterest Facebook E-mail
Kategorier

Alle opskrifter (513) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (5) Grillmad (24) Kage (51) Kartoffelsalat (7) Madtærter (13) Nudler (15) One Pot Pasta (4) Pastaretter (74) Pastasalat (4) Pålægssalater (5) Risotto (6) Risretter (19) Salater (76) Simremad (28) Supper (17) Søde sager (86) Tilbehør, toppings og dips (57)

Måltid

Aftensmad (308) Frokost (166) Morgenmad (37) Snack (43)

Retter

Dessert (80) Forret (59) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (80) 15-30 min (171) 30-45 min (106) 45-60 min (67) 60+ min (78)

Anledning

Brunch (50) Forret til nytår (28) Fødselsdagsmad (41) Gæstemad (40) Hovedret til nytår (7) Julemad (43) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (93) Påskemad (15) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (29) Tapas (52)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (29) Dansk (61) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (74) Mellemøstlig (8) Mexicansk (18)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du feedback eller små tricks, der gjorde opskriften endnu bedre? Jeg ville elske, hvis du har lyst til at dele 🙌

A rating is required
A name is required
An email is required