Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Emma Olsen
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
Emma Olsen

Forside › Risretter › Risotto

Risotto

Arancini
  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Forret, Hovedret

Arancini

farverig risotto med rødbede
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Rødbederisotto med feta

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Risotto med svampe og pancetta

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Græskarrisotto med svampe

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Gulerodsrisotto med svampe

Cremet ærterisotto
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Simpel ærterisotto

Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 18062955791172423
🤎🤎 Klassisk kanelkage med cremet kaffeglasur🤩

Opskriften er meget nem og enkel at gå til og kagen kan røres sammen på kun 10 minutter hvorefter skal den bare i ovnen i ca. 30 minutter⏰

🤎 Du finder opskriften via linket i bio eller på www.emmaolsen.dk ved at at søge “kanelkage”. ⁠
🤎 Husk at gemme opslaget nederst i højre hjørne på bogmærket.
Open post by emmaolsen.dk with ID 18052121963334995
🍎🥞 Æbleskive-pandekager! En nem dessert du hurtig kan bikse sammen til dine gæster | OPSKRIFT 👇🏼

Ingredienser:
Pandekagedej:
4 dl hvedemel 
1 tsk. bagepulver 
2 tsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker 
1 knivspids salt
50 g smeltet smør
2 æg
3 dl sødmælk (eller anden mælk)

Derudover:
4 æbler (skrællede)
kanelsukker (til servering)
vaniljeis (til servering)
Sådan gør du:
Kom alle de tørre ingredienser i en skål.

Smelt smør og kom også det i skålen. Rør rundt.

Hæld mælken i lidt ad gangen mens du pisker.

Skræl æblerne og skær dem i tykke skiver. Lav et hul i midten med en udstikker eller brug en kniv.

Dyp æbleskiverne i pandekagedejen og steg ved middel varme i smør på begge sider.

Server med is og kanelsukker.
Open post by emmaolsen.dk with ID 18093470287885631
Til de hurtige… årets første julesnacks 😉✨🫶🏼 Opskrift på brændte mandler og pebernødder via link i bio!
Open post by emmaolsen.dk with ID 17899062822324105
For tidlig…?😅 Jeg har i hvert fald sat tænderne i den første portion risengrød, og det smagte HERLIGT!✨

Det skal du bruge:
190 g grødris
2½ dl vand
1 liter sødmælk
½ tsk. salt

Sådan gør du:
Kog vandet i en stor gryde. Tilsæt risene og lad dem suge vandet i et par minutter. Tilsæt mælken og bring gryden i kog. Lad grøden småkoge i 5-10 minutter imens du rører rundt.

Tag gryden af varmen og sæt låg op. Kom et par hviskestykker eller avispapir omkring, og sæt gryden ind i sengen. Pak gryden godt ind i dyner og lad den står her i ca. 3 timer.

Kog kort grøden op og smag til med salt. Er der stadig væske i grøden, lad den da småsimre under omrøring indtil den har den rette konsistens.

Nyd med kanelsukker og smør.

Værsgo !🫶🏼
Open post by emmaolsen.dk with ID 18416635348116873
🏔️🇦🇷 En miniguide til jer der har efterspurgt lidt tips til Patagonien! 🫶🏼 #patagonia #patagoniargentina #elchalten #elcalafete
Open post by emmaolsen.dk with ID 18072964367191059
🥞🫐Simple bananpandekager toppet med mascarponecreme | OPSKRIFT 👇🏼
Det skal du bruge:
2 bananer
2 æg
1 spsk. chiafrø (kan undlades)
½ dl hvedemel 
½ dl mælk
½ dl havregryn 
lidt citronskal (kan undlades)
lidt salt
2 håndfulde blåbær

Mascarponecreme:
200 g mascarpone
2½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis 
1 tsk. vaniljesukker 
revet skal fra én økologisk citron
evt grofthakket pistacie eller mandler til pynt

Sådan gør du:
Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend til en samlet masse.

Vend forsigtigt blåbær i dejen efterfølgende så de ikke går i stykker og farver hele dejen.

Bag ca. 15 bananpandekager på en pande ved middel varme i smør eller lidt olie.

Mascarponecreme:

Kom alle ingredienserne i en skål.

Pisk sammen til du netop har en samlet creme. Pas på med at piske for meget!

Nyd cremen ovenpå dine pandekager og pynt evt. med grofthakkede pistacienødder eller mandler.
TikTok Instagram Pinterest Facebook E-mail
Kategorier

Alle opskrifter (513) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (5) Grillmad (24) Kage (51) Kartoffelsalat (7) Madtærter (13) Nudler (15) One Pot Pasta (4) Pastaretter (74) Pastasalat (4) Pålægssalater (5) Risotto (6) Risretter (19) Salater (76) Simremad (28) Supper (17) Søde sager (86) Tilbehør, toppings og dips (57)

Måltid

Aftensmad (308) Frokost (166) Morgenmad (37) Snack (43)

Retter

Dessert (80) Forret (59) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (80) 15-30 min (171) 30-45 min (106) 45-60 min (67) 60+ min (78)

Anledning

Brunch (50) Forret til nytår (28) Fødselsdagsmad (41) Gæstemad (40) Hovedret til nytår (7) Julemad (43) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (93) Påskemad (15) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (29) Tapas (52)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (29) Dansk (61) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (74) Mellemøstlig (8) Mexicansk (18)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du feedback eller små tricks, der gjorde opskriften endnu bedre? Jeg ville elske, hvis du har lyst til at dele 🙌

A rating is required
A name is required
An email is required