Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Emma Olsen
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • Mine bedste opskrifter på lækre pastaretter
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • Mine bedste opskrifter på lækre pastaretter
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
Emma Olsen

Forside › Risretter › Risotto

Risotto

Arancini
  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Forret, Hovedret

Arancini

farverig risotto med rødbede
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Rødbederisotto med feta

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Risotto med svampe og pancetta

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Græskarrisotto med svampe

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Gulerodsrisotto med svampe

Cremet ærterisotto
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Simpel ærterisotto

Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 18079284602186729
🍋🎆Gem til nytår! Nem og smuk nytårsdessert med blot 4 ingredienser. Den har den mest cremede konsistens og smager vanvittigt godt😍

Genial at lave til nytår, da den også kan laves i forvejen og den smukke servering vil med garanti vække begejstring 🤩

 💡Husk at gemme opslaget!

INGREDIENSER (4 store halve både)
- 200 g piskefløde
- 75 g sukker
- 1/2 spsk friskrevet citronskal (øko)
- 30 g citronsaft
- 1 tsk vaniljesukker
- 4 halverede citronskaller uden frugtkød

SÅDAN GØR DU
-  Hæld fløde, sukker og citronskal i en pande ved middelvarme
-  Lad massen simre let (ikke koge) i 3-4 min under omrøring indtil den begynder at tykne 
-  Tag af varmen og tilsæt citronsaft og vanillesukker under omrøring. Den vil nu tykne yderligere.
-  Fordel massen i citronskallerne og stil på køl indtil de har sat sig (ca. 1-2 timer)

#lemonposset #nyttårsaften #newyear #dessert #2026
Open post by emmaolsen.dk with ID 18181722295362662
🍾🍫BROWNIE TRIFLI! Endnu en ide til en nem og lækker nytårsdessert. 

Den består af hjemmelavet brownie (forbered dagen før, så er den bedst), vaniljeis, flødeskum og friske bær✨.

❣️Find opskriften via linket på min profil eller på www.emmaolsen.dk, søg: brownie triflie.

#newyear #nytår #2026 #dessert #nytårsdessert
Open post by emmaolsen.dk with ID 18063623846540651
Travel Diary 2025 👉🏼🌍😎☀️🏖️🏔️❄️✈️
Open post by emmaolsen.dk with ID 17870727564474314
🥂🎆Sprød rugbrødchips med laks og avocado. Nem appetizer du kan forberede på 10 min! Kombiner denne med mine crispy rispapir med mango-salsa eller mine parmaruller. OPSKRIFT 👇🏼

Det skal du bruge:
12 rugbrødschips 
100 g røget laks
1 avocado
¼ agurk
½ rødløg
1 håndfuld frisk dild
½ citron (eller lime, saft herfra)
salt og peber

Sådan gør du:
Skær avocado, agurk og laks i små tern.

Hak løg og dild fint.

Vend avocado, agurk, laks, løg, dild og citronsaft godt sammen og smag til med salt og peber.

Fordel på rugbrødshapserne og server.

#nytår #newyear #forret #appetizer #2026 #nye
Open post by emmaolsen.dk with ID 18065893946394427
🍾🎆 Appetizer til nytår! Parmaruller med rucola og mozzarella! Server som en lille appetizer til nytårsaften✨OPSKRIFT👇🏼

Ingredienser:
10 stk. prosciutto di Parma (parmaskinke)
2 håndfulde rucola
1 kugle mozzarella
½ agurk
5 skiver soltørret tomat
balsamico glace
friskkværnet salt og peber

Sådan gør du:
Fordel parmaskinke på et skærebræt så det netop dækker hinanden og du skaber en form for “bund”.

Skær agurk i tynde stave.

Fordel rucola, mozzarella, agurk, skiver af soltørret tomat i bunden. Top med balsamico glace og krydder med salt og peber.

Rul forsigtigt sammen til en stram rulle. Brug en skarp kniv til at skære rullen i mindre skiver.

#appetizer #nytår #newyear #food #2026 #forret #starter
Open post by emmaolsen.dk with ID 18122681785470395
🎉🍾CHEESECAKE med laksesalat på en en bund af tuckiks, ruccola og basilikum. Nemt og lækkert, og en anderledes forret eller lille appetizer til nytår! Gem til nytår! 

Laksesalaten laver jeg med radiser, purløg, agurk, laks, citron og neutral flødeost. Er du ikke til laks, kan du også lave den med tun fx! 

Bunden laves med tuckiks, rucola og frisk basilikum som blendes sammen med meget lidt olivenolie. Konsistensen skal lave “løs”, og altså ikke klistre sammen💚

Opskrift via link i bio eller på emmaolsen.dk, søg: cheesecake med laks 

#newyear #forret #2026 #food #appetizer
TikTok Instagram Pinterest Facebook E-mail
Kategorier

Alle opskrifter (518) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (6) Grillmad (24) Kage (52) Kartoffelsalat (7) Madtærter (13) Nudler (15) One Pot Pasta (4) Pastaretter (74) Pastasalat (4) Pålægssalater (5) Risotto (6) Risretter (19) Salater (76) Simremad (28) Supper (17) Søde sager (87) Tilbehør, toppings og dips (58)

Måltid

Aftensmad (308) Frokost (166) Morgenmad (37) Snack (44)

Retter

Dessert (80) Forret (60) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (82) 15-30 min (173) 30-45 min (106) 45-60 min (67) 60+ min (79)

Anledning

Brunch (50) Forret til nytår (31) Fødselsdagsmad (42) Gæstemad (43) Hovedret til nytår (7) Julemad (46) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (96) Påskemad (15) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (30) Tapas (54)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (29) Dansk (61) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (74) Mellemøstlig (8) Mexicansk (18)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du feedback eller små tricks, der gjorde opskriften endnu bedre? Jeg ville elske, hvis du har lyst til at dele 🙌

A rating is required
A name is required
An email is required