Cannelloni med mozzarella spinatfyld

Cannelloni med mozzarella og spinatfyld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 250 g friske pastaplader
Tomatsauce
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse tomatpuré
- 1 spsk. oregano
- 1 tsk. salt
- 1 håndfuld frisk basilikum
- olie til at svitse løg og hvidløg
Spinatfyld
- 250 g mozzarella
- 1 fed hvidløg
- lidt olie til stegning
- lidt revet muskatnød
- ½ tsk. salt
- 250 g frisk spinat
Sådan gør du
Tomatsovs
- Hak løg fint og svits det på panden sammen med presset hvidløg i lidt olie.
- Tilsæt tomatpure og svits med i et minut. Tilsæt derefter hakkede tomater, oregano, salt og peber. Lad det simre i 20 minutter imens du laver spinatfyldet.
Spinatfyld
- Varm en pande op med lidt olie og læg spinaten på. Lad den falde sammen og tilsæt så hvidløg, muskatnød og salt. Lad det køle lidt af.
- Riv den ene mozzarella kugle i mindre stykker og bland den med spinaten.
Anretning
- Skær pastapladerne i stykker af 10 cm. i bredden. Læg spinatfyldet på den ene ende og rul sammen (ca. 10-12 stk.)
- Kom halvdelen af tomatsaucen i bunden af et ildfastfad og læg dine ruller oven på. Fordel resten af tomatsaucen over. Riv den anden kugle mozzarella i små stykker og fordel den over retten.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter eller til pastaen er mør.
- Server straks og top med frisk basilikum.
