Tilføj flere grøntsager som fx peberfrugt, porrer og kartoffel.
For mere fylde, tilføj da suppehorn eller andre former for pasta.
Jeg laver min hjemmelavede tomatsuppe på en base af friske tomater, som er med til at give den karakteristiske røde farve og en fyldig smag. Vil du gøre det rigtig nemt, så kan du også lave suppen udelukkende på hakkede tomater ved at bruge 4 dåser i stedet for 2.
Tilberedning
Hak løg fint og pres hvidløget. Sautér begge dele i en stor gryde med olie til løgene er bløde.
1 stort løg, 2 fed hvidløg, olivenolie
Tilsæt krydderier og lad dem stege med et par minutter til det dufter dejligt.
krydderier efter smag
Skær gulerod og tomat i tern og tilføj det til gryden. Lad det stege med i 3-4 minutter inden du tilsætter tomatpuré, hakkede tomater og boullionvand.