Varm en pande op med honning og lidt flagesalt og rist valnødderne herpå. Tag dem af varmen og lad dem køle af inden du hakker dem groft.
2-3 spsk. honning, flagesalt, 70 g valnødder
Vask grønkålen godt og pil grønkålen fra stænglerne. Dup den tør i et viskestykke eller dup den med køkkenrulle og hak den derefter groft. Massér 1 spsk. olivenolie ind i grønkålen og fordel den derefter på et stort fad eller i en skål.
150 g grønkål, 1 spsk. olivenolie
Hak rødløg fint og skær æbler i tynde skiver.
1 lille rødløg, 2 æbler
Pil eller skær skralden af appelsinerne og skær den derefter i skiver eller tern.
2 appelsiner
Pil skraldet fra granatæblekernerne.
100 g granatæblekerner
Fordel rødløg, appelsin, æble, granatæble, abrikos og valnødder ovenpå grønkålen.
50 g tørret abrikos
Bland olivenolie, appelsinsaft, honning, dijon sennep, hvidvinseddike og smag til med salt og peber. Hæld appelsin vinaigretten over salaten.