Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Buddha bowl
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredienser
Barbecue marinerede kikærter
2
dåser
kikærter
3-4
spsk.
barbecuesauce
3-4
spsk.
olivenolie
salt
friskkværnet peber
Dressing
6
spsk.
creme fraiche
2
spsk.
ketchup
2
tsk.
paprika
salt
friskkværnet peber
Derudover
400
g
bulgur
1
mango
2
avocadoer
300
g
cherrytomater
1
agurk
valgfri salat
(fx rucula, hjertesalat eller spinat)
lynsyltede rødløg
(link under opskriftsnoter)
Kokkens noter
Top din buddha bowl med lynsyltede rødløg. Se min opskrift lige
her.
Du kan skifte grøntsagerne ud med de grøntsager du lige har i køleskabet som fx ærter, majs, edemamebønner, sød kartoffel, peberfrugt osv.
Bulgur kan sagtens skiftes ud med couscous, perlespelt, ris, quinoa osv.
Tilberedning
Barbecue marinerede kikærter
Skyl kikærterne i en si og dup dem tørre med køkkenrulle eller i et rent viskestykke.
2 dåser kikærter
Kom kikærterne i en skål sammen med barbecuesauce, olivenolie, salt og peber.
3-4 spsk. barbecuesauce,
3-4 spsk. olivenolie,
salt,
friskkværnet peber
Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200° varmluft i ca. 20 minutter, eller til de er sprøde. Vend dem undervejs.
Dressing
Rør creme fraiche, ketchup og paprika sammen. Smag til med salt og peber.
6 spsk. creme fraiche,
2 spsk. ketchup,
2 tsk. paprika,
friskkværnet peber,
salt
Derudover
Kog bulgur efter anvisning på pakken og lad dem køle af, og forbered resten af grøntsagerne imens.
400 g bulgur
Skær avocado og mango i tern. Skær tomaterne i halve og skær agurk i skiver.
1 mango,
2 avocadoer,
300 g cherrytomater,
1 agurk
Skyl salaten og forbered de lynsyltede rødløg (se link under opskriftsnoter).
valgfri salat,
lynsyltede rødløg
Fordel bulgur, mango, avocado, agurk, tomat, lynsyltede rødløg og dressing i 4 skåle og nyd nu din buddha bowl.