Varier grøntsagerne! Du kan også bruge agurk, peberfrugt og bønnespirer.
Cashewnødder kan skiftes ud med peanuts.
Tilberedning
Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld dem i en si og skyl dem med koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Lad dem dryppe af og forbered resten imens..
250 g nudler
Snit rød spidskål og almindelig spidskål fint.
½ rød spidskål, ¼ alm spidskål
Skær gulerod i tynde stave og hak forårsløg fint.
3 gulerødder, 3 forårsløg
Rist cashewnødder på panden og hak dem groft.
70 g cashewnødder
Fordel nudler, spidskål, gulerødder og forårsløg i et stort fad eller i en skål. Top salaten med cashewnødder og frisk koriander.
2 håndfulde frisk koriander
Asiatisk dressing
Riv ingefær fint og pres hvidløget.
2-3 cm frisk ingefær, 1 fed hvidløg
Rør ingefær, hvidløg, soysauce, fiskesauce, limesaft og sukker sammen i en skål.
Fordel nudler, spidskål, gulerødder og forårsløg i et stort fad eller i en skål. Top salaten med cashewnødder og frisk koriander. Overhæld salaten med dressingen.