Skræl græskar og skær den i små tern. Halver rosenkålen. Smid det på en bageplade med bagepapir.
Bland hvidløg, olivenolie, citrosaft, citronskal, timian, salt og peber i en skål og bland det godt sammen med græskar og rosenkål. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Efter 15 minutter riv da en god omgang parmesan over og bag videre i 15 minutter (30 min i alt). Tag det ud af ovnen og lad det køle af.
Vinaigrette dressing
Bland alle ingredienser godt sammen og smag til med salt og peber.
Sammensætning
Kog dine tortellinis efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
Vask rucola godt og tør det i et viskestykke.
Rist mandler eller andre kerner på panden og strøg lidt salt over. Hak dem groft.
Fordel tortellini, rucola, bagt græskar og rosenkål i et stort fad og overhæld med din dressing. Top med grofthakkede mandler og frisk parmesan. Smag til med salt og peber.
Nyd salaten lun som den er, eller med tilbehør (fx. en omgang frikadeller).