Du kan variere salaten med andre grøntsager og frugter, prøv fx at skifte æble ud med pære, eller tilføj blåbær eller revet gulerod til salaten.
Prøv at tilføje feta til din spidskålssalat.
Ønsker du mere fylde til salaten, tilføj da quinoa.
Hvis du vil lave dine egne saltmandler, så se min opskrift på hjemmelavede saltmandler.
Du kan skifte saltmandler ud med ristede pinjekerner eller græskarkerner.
Tilberedning
Snit spidskål fint og fordel spidskålen i et fad.
Lav din dressing ved at komme olivenolie, hvidvinseddike, honning, sennep og citronsaft i en lille skål og pisk det godt sammen med en gaffel. Smag til med salat og peber.
Kram dressingen ind i salaten med hænderne, så det får masser af smag.
Skær æble og avocado i tern og fordel over spidskålen.
Afslut med at hakke saltmandlerne groft og drys dem over salaten.