Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Waldorfsalat
Antal
6
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
1½
dl
fløde
2
dl
cremefraiche
(18%)
1
spsk.
sukker
2
spsk.
citronsaft
½
citron
(skallen fra den halve citron)
1
spsk.
æblecidereddike
Salt
Friskkværnet peber
4-5
stilke
bladselleri
2
æbler
200
g
grønne vinduer
80
g
valnødder
Kokkens noter
Ved at piske fløden let (det skal ikke være skum, men bare tykne lidt), får du en luftig dressing. Det kan godt undlades.
Tilberedning
Dressing
Pisk fløden let til en let og luftig skum.
1½ dl fløde
Tilsæt creme fraiche, sukker, citronsaft, citronskal og æblecidereddike og vend det forsigtigt sammen.
2 dl cremefraiche,
1 spsk. sukker,
2 spsk. citronsaft,
1 spsk. æblecidereddike,
½ citron
Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
Salt,
Friskkværnet peber
Skær bladselleri i tynde skiver.
4-5 stilke bladselleri
Skær æblerne i tern og halver vindruerne.
2 æbler
Hak valnødderne groft.
80 g valnødder
Kom bladselleri, æble, vindruer og valnødder i en skål. Gem lidt til pynt.
200 g grønne vinduer
Hæld dressingen over salaten og vend det hele sammen.
Pynt med lidt vindruer, æbler, bladselleri, valnødder og friskkværnet peber.