Kom finthakkede løg i en gryde med vand og giv dem et kort opkog på ca. 3 minutter. Si vandet fra og lad dem køle af.
½ løg
Sæt husblas i blød i koldt vand.
3 stykker husblas
Dræn væden fra tunen og kom det i en skål sammen cremefraiche, løg og saften fra en halv citron.
1 dåse tun, 250 ml creme fraiche 18 %, citronsaft
Tag husblas op af vandet og smelt det i en gryde ved lav varme. Rør den i tunmoussen.
Pisk fløden til en let skum og vend den den i moussen.
1 dl fløde
Smag til med salt, peber og evt. mere citron og kom den i en form. (Jeg brugte en 1 liters aflang bageform). Sæt på køl i 5-6 timer, gerne natten over, så den kan sætte sig.
salt, friskkværnet peber, citron
Derudover
Anret din tunmousse på spinatvaflerne sammen med rejer, citron og dild.