Skræl græskar og skær den i små tern. Halver rosenkålen. Smid det på en bageplade med bagepapir.
350 g hokkaido-græskar, 300 g rosenkål
Bland hvidløg, olivenolie, citrosaft, citronskal, timian, salt og peber i en skål og bland det godt sammen med græskar og rosenkål. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
3 fed hvidløg, 3 spsk. olivenolie, ½ citron, 1 tsk. stødt timian, friskkværnet peber, salt
Efter 15 minutter riv da en god omgang parmesan over og bag videre i 15 minutter (30 min i alt). Tag det ud af ovnen og lad det køle af.
friskreven parmesan
Vinaigrette dressing
Bland olivenolie, hvidvinseddike, honning, sennep, vand og citronsaft godt sammen og smag til med salt og peber.
Kog dine tortellinis efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
2 pakker tortellini
Vask rucola godt og tør det i et viskestykke.
1 pakke rucola
Rist mandler eller andre kerner på panden og strøg lidt salt over. Hak dem groft.
1 håndfuld saltmandler
Fordel tortellini, rucola, bagt græskar og rosenkål i et stort fad og overhæld med din dressing. Top med grofthakkede mandler og frisk parmesan. Smag til med salt og peber.
frisk parmesanost
Nyd salaten lun som den er, eller med tilbehør (fx. en omgang frikadeller).