2pakker tortellini(500g af den variant du elsker mest)
250gricottaost
1kuglemozarella ost
evt. en smule friskreven parmesan(kan undlades)
frisk timian og/eller frisk basilikum til pynt
Tilberedning
Kødsauce
Brun kødet i olie så det får en god stegeskorpe og smagen kommer frem. Tilsæt derefter løg og hvidløg og lad det stege med til løgene er bløde. Tilsæt så champignon.
1 løg, 3 fed hvidløg, 200 g champignon, olie, 500 g hakket oksekød
Tilsæt timian, basilikum, oregano, salt, peber, rørsukker, æblecidereddike, gulerod, squash og chili. Lad det stege med i ca. 5 minutter ved middel varme.
1 spsk. stødt timian, ½ spsk. stødt basilikum, 1½ spsk. stødt oregano, 1½ tsk. salt, friskkværnet peber, 2 store gulerødder, ½ squash, 1 tsk. rørsukker, 2 spsk. æblecidereddike, 1 frisk chili
Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater og lad saucen simre unde låg ved svag varme i en times tid (har du ikke tiden, kan du blot lade det stå i 20 minutter). Smag retten til, måske du ønsker flere krydderier!
1 dåse tomatpuré, 1 dåse hakkede tomaket
Afslut med at røre ricottaosten i ved lav varme.
250 g ricottaost
Sammensætning
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Kog dine tortellini efter anvisning på pakken og lad dem dryppe af.
2 pakker tortellini
Find et ildfast fad og hæld kødsaucen deri sammen med dine tortellinis. Rør godt rundt og top så med mozzarellaost og eventuelt lidt friskreven parmesanost.
1 kugle mozarella ost, evt. en smule friskreven parmesan
Bag i ovnen i ca. 20-25 minutter eller til osten er sprød. Pynt med frisk timian.