Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir.
Fordel hvidløg, rødløg, gulerødder, squash, tomater, knoldselleri og blomkål på bagepladen og dryp med olivenolie. Krydder med salt, peber, paprika, chili og timian. Bag i ovnen i ca. 30 minutter.Brug de grøntsager du har i køleskabet! Det gælder om at tømme ud! Græskar, broccoli, peberfrugt osv. kan også smides i.
4 fed hvidløg, 1 stort rødløg, 3 gulerødder, 1 squash, 3 tomater, ¼ knoldselleri, ½ blomkål, olivenolie, 1 spsk. mild paprika, 1 spsk. timian, salt, friskkværnet peber, ½ tsk. stødt chili
Kom grøntsagerne i en blender sammen med tomatpuré, én terning grøntsagsbouillon og 2-3 spsk. kokosmælk (den cremede tykke del, der sidder i toppen af dåsen). Blend det hele sammen til en cremet sauce og smag til med salt, peber og evt. flere krydderier. Er saucen for tyk, tilsæt da lidt mere kokosmælk.
1 lille dåse tomatpuré, 1 terninig grøntsagsbouillon, 2-3 spsk. kokosmælk
Kog pasta i en stor gryde efter anvisning på pakken og hæld vandet fra. Hæld grøntsagssaucen i gryden og bland det hele godt sammen.
500 g pasta
Server med friskreven parmesan og top med krydderurter.