Del æggene i hvider og blommer og kom dem i hver sin skål.
Pisk hviderne stive i den ene skål, så de er luftige og helt hvide.
I den anden skål pisker du æggeblomme, sukker og vaniljesukker sammen til en luftig æggesnaps.
Kom mascarponen i en skål og rør den lige hurtigt igennem med elpiskeren, så du har en ensartet konsistens. Kom det derefter i skålen med æggensnaps og pisk igen til en cremet, ensartet konsistens. Pas på med at piske for meget, så risikerer du at massen bliver for vandet.
Vend forsigtigt æggehviderne i mascarponecremen unden at slå luften ud af dem.
Bland den afkølede kaffe og marsala i en skål. Dyp hurtigt ladyfingers-kiksene heri. Du må ikke lade kiksene blive i skålen med kaffen, da de så bliver al for bløde. De skal bare lige dyppes hurtigt og så op.
Fordel lidt af mascarponecremen i bunden af et fad. Jeg bruger et fad på ca. 23 x 23 cm. Fordel derefter kikesne i rækker ovenpå. Passer de ikke helt i længden, så bare knæk dem over.
Kom endnu et lag mascarponecreme på efterfulgt af kiks. Afslut med creme til sidst.
Stil på køl, gerne natten over ellers minimum 4 timer.