Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Tacos ananassalsa
Antal
8
stk
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
Ananas-salsa
400
g
ananas
(i tern)
1
rødløg
(finthakket)
1
håndfuld
frisk mynte
(finthakket)
1
håndfuld
frisk koriander
(finthakket)
1
lime
(saften herfra)
salt
friskkværnet peber
Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær
250
g
tigerejer
1
fed
hvidløg
(presset)
2
cm.
frisk ingefær
(skrællet og finthakket)
1
tsk.
revet citronskal
(skal være økologisk)
frisk chili
(efter smag)
olivenolie
(til stegning)
Derudover
rød spidskål
lime
frisk mynte/koriander
granatæblekerner
hjemmelavede bløde tacos
(se link øverst for opskrift)
Tilberedning
Ananas-salsa
Kom ananas, rødløg, mynte, koriander og limesaft i en skål og bland det rundt. Smag til med salt og peber og lad det stå og trække på køl imens du laver resten.
400 g ananas,
1 rødløg,
1 håndfuld frisk mynte,
1 håndfuld frisk koriander,
1 lime,
salt,
friskkværnet peber
Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær
Varm en pande op ved høj varme med olivenolie.
olivenolie
Svits rejerne af på begge sider og tilføj så ingefær, hvidløg, citronskal og chili.
250 g tigerejer,
1 fed hvidløg,
2 cm. frisk ingefær,
1 tsk. revet citronskal,
frisk chili
Steg i ca. 3 minutter og tag dem så af varmen.
Anretning
Fordel ananas-salsa, rødkål, tigerrejer og en skive lime på dine tacos. Drys med granatæble og top med frisk mynte og koriander.
rød spidskål,
lime,
frisk mynte/koriander,
granatæblekerner,
hjemmelavede bløde tacos