Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Sticky kylling med grøntsager og ris
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
Kylling
450
g
kyllingebryst
1
æg
(æggehviden herfra)
1
tsk.
salt
2
spsk.
majsstivelse
Sauce
4
spsk.
sojasauce
8
spsk.
hoisinsauce
2
spsk.
æblecidereddike
2
spsk.
sukker
4
spsk.
vand
2
spsk.
majsstivelse
Derudover
300
g
ris
2
fed
hvidløg
2-3
cm
frisk ingefær
1
rød peberfrugt
1
gul peberfrugt
1
grøn peberfrugt
3
forårsløg
1
rød
chili
1
rødløg
cashwenødder
(til servering)
frisk koriander
(til servering)
Tilberedning
Kylling
Skær kyllingen i mundrette stykker og vend den i en skål sammen med æggehvide, salt, og majsstivelse.
Lad kyllingen stå og trække i 15 minutter og steg den derefter på en dyb wok-pande i olie til den er gylden. Stil til side.
Sauce
Ingredienserne til saucen piskes godt sammen i en skål.
Selve retten
Kog ris efter anvisning på pakken.
Hak hvidløg, ingefær og chili fint.
Skær rødløg og peberfrugt i grove stykker. Hak også forårsløg fint.
Sauter hvidløg, ingefær og chili på panden i nogle minutter. Tilføj rødløg, peberfrugt og forårsløg og lad det stege med.
Hæld saucen ved og lad den "sætte sig" så du får en cremet, sticky ret.
Server med ris, koriander og cashewnødder.