Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Noter
–
+
serveringer
Spinatvafler
Antal
8
stk.
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
130
g
frisk spinat
3
æg
150
g
hvedemel
(ca. 2,5 dl)
2
dl
mælk
½
tsk.
bagepulver
1
tsk
flagesalt
friskkværnet peber
smør til stening
Kokkens noter
Vaflerne er perfekte til frokost eller en let aftensmad.
Nyd dem fx med creamcheese, laks og rucola. Eller falafler og hummus - der er masser af muligheder!
Tilberedning
Skyld spinat godt og kom det i en blender sammen med alle de andre ingredienser. Blend til en ensartet dej.
Lad dejen hvilke 20 minutter.
Fordel smør eller olie et et vaffeljern og bag nu dine vafler til de er gyldne.
Lad vaflerne køle lidt af på en rist og nyd nu dine vafler.