Kog spaghetti efter anvisning på pakken. Hvis du vil lave din egen pasta, så se min guide længere nede i indlægget. Gem ca. 2-3 dl. af pastavandet.
250 g spaghetti
Hak løg og hvidløg fint. Halver tomaterne.
1 løg, 2 fed hvidløg, 150 g cherry tomater
Sauter løg og hvidløg på en pande med olienolie til de er bløde. Tilføj tomaterne og lad dem stege med i ca. 5 minutter.
olivenolie
Tilføj tomatpuré, basilikum og ca. 1 dl pastavand. Lad tomaterne stå og blive bløde i ca. 10 minutter. Tilføj evt. lidt mere vand, så det ikke brænder på. Du må gerne mose tomaterne lidt ud i saucen.
2 spsk. tomatpuré, 1 håndfuld frisk basilikum
Tilføj flødeost og rør rundt til en cremet sauce. Smag til med salt, peber og oregano.