Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Spaghetti kødsovs med grøntsager
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
1
time
t
Samlet tid:
1
time
t
20
minutter
min
Ingredienser
100
g
bacon
2
små løg
3
fed
hvidløg
3
stængler
frisk timian
(eller 3 tsk. tørret timian)
400
g
hakket oksekød
2
gulerødder
2-3
stængler
bladselleri
½
squash
150
g
brune champignon
2
dåser
hakkede tomater
1
dåse
tomatpuré
2-3
dl
madlavningsfløde
(eller okseboullion)
400
g
spaghetti
50
g
parmesanost
salt og peber
Tilberedning
Steg bacon i en gryde til den er sprød. Tag bacon op og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Hak løg og hvidløg fint. Kom det i gryden sammen med frisk timian og sauter i baconfedtet til løgene er klare og bløde.
Tilsæt kødet og brun det godt af.
Hak gulerod, selleri, squash og champignon fint og kom det i gryden sammen med tomatpuré. Lad det blive svitset i ca. 3 minutter.
Tilsæt hakkede tomater, fløde og bacon. Lad nu retten småsimre under låg i ca. 1 time ved lav varme.
Er konsistensen for tynd, tilsæt da lidt vand eller mere fløde.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog spaghetti efter anvisning på pakken og server pasta i dybe tallerkener med din bolognese oven på.
Server med masser af friskrevet parmesanost og pynt med frisk timian.