1økologiskcitron(skallen herfra - gem lidt til pynt)
Tilberedning
Kom bananer, hvedemel, æg, kardemomme, kanel, bagepulver, salt, sirup, olie, valnødder og mørk chokolade i en skål og rør det godt sammen med en elpisker.
4 bananer, 200 g hvedemel, 3 æg, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. kanel, 1 tsk. bagepulver, lidt salt, 50 g mørk sirup, 1 spsk. smagsneutral olie, 60 g valnødder, 100 g mørk chokolade
Fordel dejen i 10 papirs-muffinsforme, og bag i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 12-15 minutter. Hold øje! Stik en gaffel i og mærk om bananbrødet er gennembagt.
Ostecreme
Pisk flødeost, smør, flormelis, vaniljesukker og citronskal sammen til du har en cremet frosting. Tilsæt evt. mere flormelis hvis den er for våd, og du gerne vil sprøjte den ud med en sprøjtepose.
100 g naturel flødeost, 50 g blødt smør, 100 g flormelis, 1 tsk. vaniljesukker, 1 økologisk citron
Anretning
Fordel ostecreme på de afkølede bananbrød og pynt med citronskal og valnødder.