Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
serveringer
Sandwich med kartoffelbrød
Antal
1
stk.
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
1
stor
kartoffel
2
håndfulde
revet mozzarella
olivenolie
rød pesto
1
tomat
½
avocado
1
håndfuld
rucola
2
skiver
mozzarellaost
Tilberedning
Skær kartoflen i helt tynde skiver (brug evt. et mandolinjern).
1 stor kartoffel
Beklæd en bageplade med babepapir. Sprøjt eller pensel bagepapiret med olie.
olivenolie
Placer kartoflerne i en firkant, så de dækker hinanden og du danner en samlet flade (se billede nedenfor). Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle.
Drys mozzarella over og bag i ca. 10-15 minutter ved 180° varmluft eller til osten er sprød.
2 håndfulde revet mozzarella
Lad din kartoffelbund køle af på en rist inden du fylder med fyld.
Placer pesto, rucola, tomat, avocado og mozzarella i den ene ende af din kartoffelbund og fold sammen. Skær over på midten og nyd!
rød pesto,
1 tomat,
½ avocado,
1 håndfuld rucola,
2 skiver mozzarellaost