Opbevar resten af din balsamico glace i et skoldet glas, og opbevar i køleskabet.
Salaten er bedst, hvis du nyder den på dagen, men den kan godt holde sig i et par dage i køleskabet.
Tilberedning
Salat
Vask salaten og fordel den i et fad eller i en skål.
100 g frisk salat
Klargør mangoen og kom mangotern i fadet til salaten. Læs hvordan nemmest skærer en mango under opskriften.
1 mango
Klargør også avocado og kom avocadotern i fadet. Læs hvordan du nemmest skærer en avocado under opskriften.
2 avocadoer
Skær jordbær i tynde skiver og fordel dem i fadet.
10 stk. jorbær
Halver agurken på langs, og brug en teske til at skrabe kernerne ud. På denne måde undgår du, at agurken væsker for meget i salaten. Skær agurken i skiver og kom dem fadet til mango og avocado.
½ agurk
Skær rødløg i tynde både og kom også dem i fadet. Bland det godt sammen.
½ rødløg
Drys med grofthakkede saltmandler.
30 g saltede mandler
Balsamico glace
Hæld balsamico eddike i en lille gryde og lad det langsomt koge op. Rør undervejs, så det ikke brænder på
250 ml balsamico
Lad den småsimre i ca. 10 minutter, eller til den bliver tyk og cremet og nærmest har en karamelliseret konsistens.
Lad den køle af, og hæld den derefter over salaten. Gem resten af glacen i et skoldet glas, og opbevar i køleskabet.