Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Rocky road med pistacie
Antal
1
portion
Forb. tid:
15
minutter
min
køletid
2
timer
t
Samlet tid:
2
timer
t
15
minutter
min
Ingredienser
300
g
mørk chokolade
100
g
marcipan
(i små tern)
50
g
skumfiduser
75
g
dronningemandler
(grofthakket)
50
g
saltede pistacienødder
Tilberedning
Smelt chokoladen i en skål der kan gå i mikroovnen. Giv det 30 sekunder og rør rundt. Fortsæt til alt chokolade er smeltet. Hæld det i en stor skål.
300 g mørk chokolade
Kom marcipan, skumfidus, dronningemandler og pistacienødder i skålen med chokolade og rør det sammen.
100 g marcipan,
50 g skumfiduser,
75 g dronningemandler,
50 g saltede pistacienødder
Fordel i en form med bagepapir og pynt evt. med krymmel. Kom det i køleskabet i mindst 2 timer.
Skær chokoladen ud i firkanter. Opbevar i en tæt beholder på køl.