Kom avocado, edamamebønner, creme fraiche, citron saft, hvidløg, salt og peber i en minihakker og blend til en lind masse. Tilsæt evt. mere creme fraiche hvis du ønsker en tyndere konsistens.
1 avocado, 150 g edamamebønner, 2 spsk. creme fraiche, ½ citron, 1 fed hvidløg, Salt, Friskkværnet peber
Tomatsalsa
Skær tomat i små tern og kom dem i en skål sammen med finthakket rødløg, koriander og presset hvidløg. Hak frisk chili fint (mængde efter smag) og kom også det i skålen.
Fordel cheddarost på en pandekage og fordel derefter mexigryderetten i et jævn lag over. Er der meget væske i gryderetten, så brug da en sig til at få væden fra.
200 g cheddarost, Mexigryde
Kom en pandekage ovenpå, og rist den på en pande med lidt olie ved middel varme. Når den har fået lyse brune pletter under bunden, skal den vendes. Brug en tallerken da kan gå ned i panden, og vend derefter pandekagen og slide den over på panden igen.
1 pakke tortillas pandekager
Skær dine quesadillas i skiver og top dem med frisk koriander, lime og chili. Nyd dem med tomatsalsa og edemamecreme.