Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Pulled pesto chicken wrap
Antal
4
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
Pulled pesto chicken
2
stk.
kyllingbryst
½
rødløg
½
grøn peberfrugt
3
spsk.
rød pesto
(eller grøn)
2
spsk.
græsk yoghurt 10%
(eller cremefraiche)
1-2
spsk.
mayonnaise
salt
friskkværnet peber
Derudover
4
tortilla pandekager
4
håndfulde
frisk spinat
2
avocadoer
Tilberedning
Kog kyllingen i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
2 stk. kyllingbryst
Lad kyllingen køle af og riv den derefter fra hinanden med to gafler. Kom kyllingen i en skål.
Hak rødløg og peberfrugt fint og kom også det i skålen sammen med rød pesto, græsk yoghurt og mayonnaise. Rør det godt sammen.
½ rødløg,
½ grøn peberfrugt,
3 spsk. rød pesto,
2 spsk. græsk yoghurt 10%,
1-2 spsk. mayonnaise
Smag til med salt og peber.
salt,
friskkværnet peber
Fordel spinat og avocado skåret i skiver i 4 pandekager efterfulgt af en god klat pulled pesto chicken.
4 håndfulde frisk spinat,
2 avocadoer,
4 tortilla pandekager
Fold pandekagen sammen (se hvordan i videoopskriften øverst) og bag den i en paninimaskine. Har du ikke en paninimaskine, kan du også stege dem på panden i lidt smør.
Skær over på midten og nyd dem med det samme.