neutral olie(fx solsikkeolie eller rapsolie til at fritere)
1avocado
½mango
¼agurk
2spsk.chilimayo
½økologisk citron(skal og lidt saft)
1håndfuldfrisk dild
salt og peber
sorte sesamfrø
Tilberedning
Skær avocado, mango og agurk i små tern. Hak dild fint.
Vend avocado, mango og agurk sammen med chilimayo, citronskal og dild i en skål. Smag til med salt og peber.
Kom olie på en pande eller i en gryde så bunden er godt dækket. Varm op til høj varme.
Klip rispapir i 4-6 stykker og kom derefter stykkerne ned i den varme olie med en tang. Du ved, at olien er varm hvis rispapiret "puffer". Det tager ikke mere end 10-20 sekunder.
Tag af varmen og lad dryppe af på køkkenrulle.
Anret med din mango-avo salsa. Pynt med dild og drys med sorte sesamfrø.