Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Pastasalat med pesto
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
300
g
pasta
(fx skruer)
150
g
edemame bønner
100
g
soltørret tomat
40
g
rucola
50
g
cashew nødder
(eller pinjekerner)
2
avocadoer
100
g
grøn pesto
(eller rød)
Kokkens noter
Prøv min opskrift på hjemmelavet
grøn pesto.
Alternativt kan du købe dig til en god en.
Er du ikke til grøn pesto, så kan du også lave pastasalaten med rød pesto.
Tilføj evt. fetaost til pastasalaten.
Tilberedning
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af i en sigte.
Kog også edemamebønnerne og lad dem dryppe af.
Skær avocado i tern og hak soltørret tomat fint.
Rist cashewnødder på panden og hak dem groft.
Skyl rucolaen.
Kom pasta, rucola, edemamebønner, soltørret tomat og avocado i en skål.
Vend pestoen heri og top med cashewnødder. Krydder med salt og peber.