Kom grøntsagerne på grillen og gril til det er færdig, men stadig har lidt bid. Gulerødderne skal have lidt længere tid sammenlignet med asparges og peberfrugt.
Skær tomater i halve og snit rødløg fint.
200 g cherry tomater, 1 rødløg
Pluk broccolien i buketter og blancher den.
½ broccoli
Find et stort fad og fordel pasta, grillede grøntsager og friske grøntsager herpå. Drys med finthakket persille.
1 håndfuld persille
Olie-eddike dressing
Bland honning, sennep, balsamicoeddike og citronsaft og smag til med peber. Hæld dressingen over pastasalaten.
1 spsk. honning, ½ tsk. sennep, 3 spsk. balsamicoeddike, 1 spsk. citronsaft, friskkværnet peber, salt
Kylling
Krydder kyllingen som du vil - evt med grillkrydderi, salt og peber eller barbecuesauce.
salt, 2-3 stk. kyllingebryst, friskkværnet peber, evt. barbecuesauce eller grillkrydderi
Steg på grillen og skær i tynde skiver. Fordel ovenpå pastasalaten.