Kom avocado, cashewnødder, limesaft, persille, koriander, edamamebønner, hvidløg og olivenolie i en foodprocessor eller minihakker og blend til du har en cremet konsistens.
2 stk. avocadoer, 2 håndfulde cashewnødder, 2 lime, 1 stor håndfuld frisk persille, 1 stor håndfuld frisk koriander, 100 g edemamebønner, 1 fed hvidløg, olivenolie, salt, friskkværnet peber
Tilsæt olivenolie eller lidt vand til du opnår den ønskede konsistens.
Smag til med salt og peber.
Pastasalat
Kog pastasalaten og lad den køle af.
400 g pasta
Snit rødløg, peberfrugt, agurk, majs, edamamebønner, persille og koriander fint og kom dem i en skål sammen med den afkølede pasta.
1 rødløg, 1 peberfrugt, ½ agurk, 150 g majs, 150 g edamamebønner, 1 lille håndfuld persille, 1 lille håndfuld koriander
Hæld din avocadocreme over, og bland det hele godt rundt.