Tilbage
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Noter
–
+
serveringer
Pasta Pomodoro
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
5
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
Pastasauce (alternativt kan du købe en færdiglavet)
1
lille
løg
2
fed
hvidløg
20
g
smør
½
rød chili
(efter smag)
2
dåser
hakkede tomater
3
spsk.
tomatpuré
(ca. svarende til én dåse på 140 g)
1
tsk.
tørret oregano
1
tsk.
tørret basilikum
½
tsk.
sukker
3
spsk.
æblecidereddike
(eller hvidvinseddike)
Salt
Friskkværnet peber
Derudover
400
g
spaghetti
Parmesan
(friskrevet til topping)
Friskkværnet salt
Friskkværnet peber
Kokkens noter
Brug din hjemmelavede tomatsovs til
italienske kødboller i tomatsovs
eller
spaghetti bolognese.
Du kan skifte de tørrede krydderurter ud med friske krydderurter.
Du kan skifte de hakkede tomater ud med friske tomater.
Tilberedning
Kog spaghettien al dente. Gem lidt pastavand.
400 g spaghetti
Hak løg og hvidløg helt fint. Varm en lille gryde op med smør og sauter løg og hvidløg til de er klare og bløde.
1 lille løg,
2 fed hvidløg,
20 g smør
Tilføj hakkede tomater, tomatpure, finthakket chili, oregano, basilikum, sukker, æblecidereddike, salt og peber.
½ rød chili,
2 dåser hakkede tomater,
3 spsk. tomatpuré,
1 tsk. tørret oregano,
1 tsk. tørret basilikum,
½ tsk. sukker,
Salt,
Friskkværnet peber,
3 spsk. æblecidereddike
Lad saucen småsimre i 5-10 minutter. Hvis du ønsker saucen helt cremet, kan du blende den med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
Friskkværnet peber,
Friskkværnet salt
Hæld spaghetti i gryden med pastasauce. Brug evt. lidt pastavand til at få den rette konsistens. Rør det godt sammen.
Servet med friskkværnet peber, friskrevet parmesan og evt. frisk basilikum.
Parmesan