Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Pasta med laks, fløde, gulerod og porre
Antal
2
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredienser
1
fed
hvidløg
(presset)
1
løg
(finthakket)
2
porrer
(skåret i tynde ringe)
1
stor
gulerod
(revet)
olivenolie
(til stegning)
3
dl
madlavningsfløde
1
dl
grøntsagsbouillon
(du skal bruge en HEL terning)
reven muskatnød
reven citronskal
salt
friskkværnet peber
2
stk.
laksefilet
(225 g)
Derudover
250
g
frisk pasta
pinjekerner
(ristede)
frisk basilikum
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Sautér løg og hvidløg i en dyb pande i lidt olie. Tilsæt porrer og gulerod og lad det stege med i ca. 5 minutter.
1 fed hvidløg,
1 løg,
2 porrer,
1 stor gulerod,
olivenolie
Hæld fløden og boullionvand ved og lad det småkoge i et par minutter. Smag til med friskreven muskatnød, citronskal samt salt og peber.
3 dl madlavningsfløde,
1 dl grøntsagsbouillon,
reven muskatnød,
reven citronskal,
salt,
friskkværnet peber
Fordel grøntsagsblandingen i et fad og placer de to laksefiletter ovenpå. Bag i ovnen i ca. 20 minutter, eller til laksen er gennembagt.
2 stk. laksefilet
Kog pastaen efter anvisning på pakken og rist pinjekernerne på panden.
250 g frisk pasta,
pinjekerner
Anret pasta og laks i flødesauce på tallerkener og top med pinjekerner og frisk basilikum.
frisk basilikum