Tilbage
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Pasta med kylling
Antal
4
personer
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
Tomatflødesovs
Smør
(eller olivenolie til stegning)
1
lille
løg
(lille løg - kan dog undlades)
2
fed
hvidløg
400
g
kylling
3
spsk.
tomatpuré
1
dåse
hakkede tomater
2
tsk.
tørret basilikum
2
tsk.
tørret oregano
1
tsk.
tørret chiliflager
1
tsk.
salt
Friskkværnet peber
3
dl
piskefløde
(madlavningsfløde)
40
g
parmesanost
Derudover
400
g
fettuccine pasta
½
squash
100
g
soltørrede tomater
(drænet vægt)
frisk
basilikum
(til pynt)
Tilberedning
Tomatflødesovs
Hak løg og hvidløg fint og sauter på panden i lidt smør.
1 lille løg,
2 fed hvidløg,
Smør
Skær kylling i mundrette stykker og steg kyllingen på panden i et par minutter til den er brunet godt af.
400 g kylling
Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, basilikum, oregano, chili, salt og peber. Tilsæt fløde og lad det koge op kortvarigt.
3 spsk. tomatpuré,
1 dåse hakkede tomater,
2 tsk. tørret basilikum,
2 tsk. tørret oregano,
1 tsk. tørret chiliflager,
1 tsk. salt,
Friskkværnet peber,
3 dl piskefløde
Riv parmesanosten i retten og lad den smelte ind i sovsen, så du får en cremet konsistens.
40 g parmesanost
Lad retten simre i ca. 15 minutter. Rør rundt overvejs.
Hak squash og soltørret tomat fint. Tilføj til retten og lad retten simre færdig i ca. 10 minutter.
½ squash,
100 g soltørrede tomater
Kog pasta som beskrevet på pakken og vend den derefter i saucen. Gem lidt pastavand, så du kan justere konsistensen.
400 g fettuccine pasta
Server retten med friskrevet parmesan og pynt evt. med frisk basilikum.
frisk basilikum