Pensel rødløg, hvidløg, squash, aubergine, peberfrugt og tomat med en god olie og krydder med salt, peber og evt. lidt chiliflager. Tænd din grill og lad grøntsagerne få fine grillstriber.
1 stort rødløg, 3 hvidløg, ½ squash, ½ aubergine, 1½ peberfrugt, 300 g blommetomater på stilk, olie, chiliflager, salt, friskkværnet peber
Kog halvdelen af hvidvinen væk i en gryde og tilsæt så fløde og citron. Lad det koge op imens du pisker og krydder derefter med salt og peber.
2 dl hvidvin, 2½ dl madlavningsfløde, ½ citron
Find en stor gryde eller et fad og kom pastaen heri. Hæld saucen over og rør det godt sammen. Afslut med at hælde de grillede grøntsager i og top med frisk basilikum og parmesanost. Husk at hakke de grillede hvidløg fint, inden du blander dem i retten.