Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
serveringer
Pasta burrata i cremet tomatsauce
Antal
4
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
Tomatsauce
1
løg
(finthakket)
3
fed
hvidløg
(presset)
½
frisk chili
(finthakket)
3
tsk.
oregano
2
tsk.
stødt basilikum
1
dåse
hakkede tomater
(gerne med chili eller basilikum smag)
1
lille
dåse tomatpuré
(140 g)
evt
2
tomater
(i tern)
2
dl
madlavningsfløde 15 %
olivenolie
(til stegning)
salt
friskkværnet peber
1
håndfuld
frisk basilikum
Derudover
500
g
spaghetti
200
g
champignon
(i skiver)
50
g
hasselnødder
(grofthakket)
1
kugle
burrata ost
frisk basilikum
(til pynt)
200
g
cherrytomater
(i halve)
Tilberedning
Tomatsauce
Sautér løg og hvidløg i en gryde i olivenolie.
1 løg,
3 fed hvidløg,
olivenolie
Tilsæt chili, stødt basilikum, oregano, hakkede tomater, (evt. friske tomater), tomatpuré og fløde.
½ frisk chili,
3 tsk. oregano,
2 tsk. stødt basilikum,
1 dåse hakkede tomater,
1 lille dåse tomatpuré,
evt 2 tomater,
2 dl madlavningsfløde 15 %
Lad saucen koge langsomt op og lad den simre i 10 minutter.
Brug en stavblender og blend saucen til en ensartet masse. Smag til med salt og peber og tilsæt finthakket frisk basilikum.
salt,
friskkværnet peber
Pasta
Kog spaghetti efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
500 g spaghetti
Svits champignon på en pande i lidt smør og krydder med salt og peber.
200 g champignon
Bland nu spaghetti, tomatsauce, champignon og hasselnødder sammen og lad retten blive varme helt igennem.
50 g hasselnødder
Anret på tallerkener med frisk burrata, basilikum og cherrytomater.
1 håndfuld frisk basilikum,
1 kugle burrata ost,
200 g cherrytomater,
frisk basilikum