Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Mexicansk pastasalat
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
400
g
pasta
500
g
hakket oksekød
olivenolie
1
brev
tacokrydderi
1
stk.
romaniesalat hoved
250
g
cherrytomater
1
majskolbe
100
g
revet cheddar
100
g
dorritos
(eller tortillachips)
Dressing
1
glas
tacosauce
(medium, 240 g)
2½
dl
creme fraiche
(9%)
8
stk.
jalapenos
1
stk.
lime
salt
friskkværnet peber
Tilberedning
Kog pasta efter anvisning på pakken.
400 g pasta
Lav din dressing ved at blande tacosauce, cremefraiche, finthakket jalapenos og limesaft i en skål. Smag til med salt og peber.
1 glas tacosauce,
2½ dl creme fraiche,
8 stk. jalapenos,
1 stk. lime,
salt,
friskkværnet peber
Steg kødet på panden i olie og krydder med din taco-krydderimix.
olivenolie,
1 brev tacokrydderi,
500 g hakket oksekød
Kog majskolben og skær majs af kolben.
1 majskolbe
Skær tomater i halve, hak salaten fint og knus dine tortilla chips.
250 g cherrytomater,
1 stk. romaniesalat hoved
Kom pasta, tomat, salat, majs, oksekød og cheddar i en stor skål.
100 g revet cheddar
Overhæld med dressing og vend det godt rundt.
Drys de knuse chips på toppen og smag til med salt og peber.
100 g dorritos