Kom mel i en skål sammen med salt og peber. Vend kyllingebrysterne heri.
50 g hvedemel, salt, friskkværnet peber
Steg kyllingen i en gryde i olie ved middel ca. 4 minutter på hver side. tag kyllingen af panden og læg på en tallerken (den skal i gryden igen senere).
2 kyllingebryster, 2 spsk. olivenolie
Hak soltørret tomat groft og hak chili fint. Pres hvidløget.
Kom lidt mere olie i gryden og tilsæt nu soltørret tomat, chili, hvidløg og paprika.
1 spsk. paprika
Lad det stege et par minutter og tilsæt derefter fløde og halvdelen af boullionvandet (ca. 600 ml).
ca. 1250 ml hønseboullion, ½ liter madlavningsfløde
Lad retten komme op og simre og kom så kyllingen tilbage i gryden.
Drys med friskreven parmesanost og lad kyllingen simre under låg i ca. 5 minutter, så den kan suge en masse smag. Tag kyllingen op igen og skær den i skiver.
5 spsk. revet parmesanost
Tilføj resten af boullionvandet stille og rolig og kog nudlerne heri. Måske du ikke vil bruge alt vandet - prøv dig frem til du har den konsistens du bedst kan lide! Det kommer også an på hvilke nudler du bruger!
400 g ramen nudler
Smag retten til med salt og peber.
Server retten i skåle med kylling, frisk koriander, bønnespirer og forårsløg på toppen.