Kom kyllingekød, revet squash, rødløg, dild, feta, pankorasp, citronskal, salt og peber i en skål og rør sammen til en ensartet fars. Lad farsen trække i køleskabet i 10 minutter - så er de nemmere at forme.
500 g hakket kyllignekød, 1 dl panko rasp, ½ økologisk citron, 1 tsk. salt, ½ tsk. friskkværnet peber
Rul til små frikadeller (ca. 20 stk.) eller kødboller og steg på panden i smør eller olie til de er gennemstegte.
olivenolie
Derudover
Kog ris efter anvisning på pakken og placer derefter i 4 skåle.
4 dl ris
Skær agurk og avocado i grove tern og kom i en skål sammen med et skvæt olivenolie og finthakket dild. Bland rundt og fordel derefter agurkesalaten i de fire skåle.
2 avocadoer, 1 agurk, 1 håndfuld dild
Rør græsk yoghurt og presset hvidløg sammen og fordel i hver skål.
2 dl græsk yoghurt, 1 fed hvidløg
Krydder med salt og peber og friskrevet citronskal.