Brug en ske til at forme 15-20 kyllingeboller. Dyp skeen i vand ind imellem, så klistrer dejen ikke fast på dine fingre.
Sæt en stor gryde over med vand, og kog kyllingebollerne møre i ca. 10 minutter. Gem 2 dl. af kogevandet til din kokoskarry sauce.
Kokoskarry
Smelt smørret ved middel varme. Sautér løg i et par minutter, eller til løgene er bløde.
2 spsk. smør, 1 løg
Tilføj karry og gurkemeje og lad det svitse med et minut, så det dufter dejlig krydret.
1 spsk. karry, 1 spsk. gurkemeje
Drys melet over, og pisk det godt rundt. Hæld 1 dl kogevand ved under konstant piskning. Tilsæt kokosmælk og lad saucen kort koge op. Lad den derefter koge ved svag varme og under omrøring i ca. 5 minutter. Er saucen for tyk, tilsæt da lidt mere kogevand. Jeg kørte lige min stavblender igennem saucen da den var færdig, for at få den HELT cremet. Det behøves dog ikke.