1dåsesyltede rødbeder i tern (jeg brugte dem fra bonduelle)
Tilberedning
Pesto
Kom pinjekerner, solsikkekerner, hvidløg, basilikum, persille, parmesan, citronsaft, salt og peber i en minihakker undtagen olivenolien. Blend og tilsæt olien løbende til du får den konsistens du ønsker.
25 g pinjekerner, 25 g solsikkekerne, 2 fed hvidløg, 2 håndfulde frisk basilikum, 2 håndfulde frisk persille, 50 g parmesan, 8-10 spsk. olivenolie, 1 citron, salt, friskkværnet peber
Kartoffelsalat
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skær dem i mindre stykker og fordel dem på et fad.
1 kg små nye kartofler
Blancher asparges ved at lade dem koge et par minutter og kom dem derefter i iskold vand, så du stopper kogningen. Skær dem i mindre stykker og fordel dem over kartoflerne sammen med gulerod, rødløg og feta.
2 gulerødder, 1 bundt asparges, 1 rødløg, 100 g feta
Hæld pestoen over og vend det hele rundt. Afslut med at toppe med rødbede og salat.
1 dåse syltede rødbeder i tern, 1 stk. hjertesalat