900gkartofler(i tynde skiver, evt revet på mandolinjern eller anden fiks maskine)
1squash(i tynde skiver)
3gulerødder(i tynde skiver)
1tomat(i skiver)
1kuglemozzarella(revet i små stykker)
250mlmadlavningsfløde (jeg brugte 15 %)
friske krydderurter(til pynt)
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 graders varm luft.
Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie. Tilsæt timian, paprika, chili, salt og peber og lad det blive brunet af så det dufter dejligt i hele hytten.
Tilsæt nu champignon og lad det blive svitset et par minutter inden du bruner kødet.
200 g champignon, 400 g oksekød
Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og din bouillonterning. Lad det småsimre i 10 minutter. Smag til, der skal gerne være smæk på smagen så tilsæt evt. lidt større mængde krydderier efter smag.
2 dåser hakkede tomater, 1 dåse tomatpure, ½ oksebouillon
Find et fad og kom kødsovsen i bunden efterfulgt af et lag af kartoffel, squash og gulerod. Fortsæt til du ikke har mere kød eller grønt. For hvert lag hælder du også en sjat fløde i til du ikke har mere.
900 g kartofler, 1 squash, 3 gulerødder, 250 ml madlavningsfløde
Fordel tomatskriver på toppen sammen med mozzarella og bag i ovnen i 50-60 minutter eller til kartoflerne er møre. Rør i det nogle gange, så toppen ikke brænder på.