Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Jordbærsalat med avocado og feta
Antal
4
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
1
bakke
jordbær
2
avocadoer
100
g
feta
½
rødløg
½
agurk
125
g
blandet salat
50
g
pinjekerner
1
håmdfuld
frisk basilikum
Honning-dressing
3
spsk.
olivenolie
2
spsk.
hvidvinseddike
2
tsk.
honning
1
tsk.
sennep
½
citron
(saften herfra)
salt
friskkværnet peber
Tilberedning
Vask jordbær, fjern toppen og halver dem.
1 bakke jordbær
Snit rødløg fint, skær agurk i tynde skiver og avocadoen i tern.
2 avocadoer,
½ rødløg,
½ agurk
Rist pinjekerner på panden.
50 g pinjekerner
Rør olivenolie, hvidvinseddike, honning, sennep, citornsaft, salt og friskkærvet peber godt sammen.
3 spsk. olivenolie,
2 spsk. hvidvinseddike,
2 tsk. honning,
1 tsk. sennep,
½ citron,
salt,
friskkværnet peber
Fordel blandet salat, jordbær, avocado, rødløg, agurk og smuldret feta på et fad. Top med frisk basilikum og pinjekerner. Overhæld med dressigen og nyd!
100 g feta,
125 g blandet salat,
1 håmdfuld frisk basilikum