Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Ingefærshots med appelsin
Antal
1
stor flaske
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
2
citroner
(gerne økologiske)
3
appelsiner
(gerne økologiske)
80
g
ingefær
(skrællet vægt)
25
g
gurkemeje
(skrællet vægt)
2
spsk.
agavesirup
(efter smag)
4-500
ml
iskoldt vand
lidt friskkværnet peber
Tilberedning
Brug en kniv til at skære skraldet af appelsinerne og citronerne. Sørg for at få alt det hvide skrald med, ellers bliver smagen besk.
Brug en teske til at skrabe skraldet af ingefær og gurkemeje. Husk, at mængden angivet i opskriften er vægten uden skrald!
Skær appelsin, citron, gurkemeje og ingefær i mindre stykker og kom det i en blender.
Kom også iskoldt vand, honning og lidt friskkværnet peber i blenderen og blend derefter ingredienserne sammen ved høj hastighed.
Pres væsken gennem en si og hæld det derefter i en lufttæt flaske.
Opbevar dine ingefærshots i køleskabet.