Bland sød chilisauce, soyasauce, friskrevet ingefær og lime i en skål.
3 spsk. sød chili sauce, 3 spsk. sojasauce, 3 cm. frisk ingefær, ½ lime
Varm en stor pande eller wokgryde op ved høj varme med olie. Brun kødet af inden du tilsætter marinaden og lader kødet blive gennemstegt.
300 g oksekød, olivenolie
Ris
Kog ris efter anvisning på pakken og tilsæt en terning grøntsagsbouillon under kogningen.
3 dl jasminris, 6 dl grøntsagsbouillon
Grønt
Sautér løg og hvidløg i en wokpande.
1 rødløg, 2 fed hvidløg
Tilsæt gulerod efterfulgt af broccoli og lad det stege med i 5 minutter inden du tilsætter peberfrugt. Tilsæt sød chilisauce og soyasauce og lad det blive varmet igennem et par minutter. Bruger du hvidkål, tilsæt det da de sidste to minutter. Smag til med salt og peber.