Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Hjemmelavet karrysalat
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
3
hårdkogte æg
( afkølet og skåret i tern)
3
drueagurker
½
æble
2
dl
creme fraiche
(18%)
3
spsk.
mayonaise
1/2-1
tsk.
grov sennep
2-3
tsk.
karry
1
tsk.
gurkemeje
purløg
(eller karse)
salt og peber
Kokkens noter
Smag til ift. karry-mængden! Det kommer meget an på hvilken slags karry du har derhjemme.
Tilberedning
Kog æggene i 9 minutter og kom dem i en skål med koldt vand. Lad dem stå imens du klargør resten. Derefter piller du æggene og skærer dem i små tern.
Skær æble og drueagurk i små tern og kom det i en skål sammen med æg, mayo, cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje og purløg.
Vendt det forsigtigt rundt og smag til med salt og peber.