Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Hjemmelavet karrysalat
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
3
hårdkogte æg
( afkølet og skåret i tern)
3
drueagurker
½
æble
2
dl
creme fraiche
(18%)
3
spsk.
mayonaise
½-1
tsk.
grov sennep
2-3
tsk.
karry
1
tsk.
gurkemeje
purløg
(eller karse)
salt
friskkværnet peber
Kokkens noter
Smag til ift. karry-mængden! Det kommer meget an på hvilken slags karry du har derhjemme.
Tilberedning
Kog æggene i 9 minutter og kom dem i en skål med koldt vand. Lad dem stå imens du klargør resten. Derefter piller du æggene og skærer dem i små tern.
3 hårdkogte æg
Skær æble og drueagurk i små tern og kom det i en skål sammen med æg, mayo, cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje og purløg.
3 drueagurker,
½ æble,
2 dl creme fraiche,
3 spsk. mayonaise,
½-1 tsk. grov sennep,
2-3 tsk. karry,
1 tsk. gurkemeje,
purløg
Vendt det forsigtigt rundt og smag til med salt og peber.
friskkværnet peber,
salt