Brug det du har i køkkenskabene - kan sagtens undlade nogle kerner/nødder i din granola og så bruge flere af nogle andre
Tilføj evt. rosiner eller tranebær, når din granola er kølet HELT af.
Du kan udskifte sirup med akaciehonning.
Tilberedning
Hak mandlerne groft og kom dem i en skål sammen med havregryn, solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø, græskarkerner, chiafrø, kokosmel, sirup, olie og salt. Rør det hele godt sammen.
300 g grovvalsede havregryn, 100 g solsikkekerner, 50 g sesamfrø, 50 g hørfrø, 100 g græskarkerner, 50 g chiafrø, 100 g mandler, 100 g kokosmel, 1,5 dl lys sirup, 1,5 dl smagsneutral olie, 1 tsk. salt
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 150 grader almindelig ovn i ca. 60 minutter, eller til den har en gylden farve. Rør i granolaen hvert 15. minut, så din granola bliver jævnt ristet.
Lad granolaen køle helt af på en rist inden du hælder den i en beholder. Tilføj evt rosiner eller tranebær, når din granola er HELT kølet af.