soya, gomadressing, sød chilisauce eller andet dip
Tilberedning
Pres hvidløget og riv ingefæren.
Riv gulerod og hak hvidkål, forårsløg og peberfrugt helt fint. Har du en minihakker så smid det deri - så får du det nemt og hurtigt helt finthakket.
Brug hænderne til at presse eventuel væde ud af grøntsagerne.
Kom grøntsager, hvidløg og ingefær i en skål sammen med hakket grisekød, sesamolie og soyasauce. Tilføj chiliflager efter smag. Rør det godt sammen til en ensformet fars.
Fugt kanten på et stykke gyozadej og placer en klump fars i midten. Fold dejen over på midten og fold derefter små folder eller vifter på den ene side. Pres dejen sammen så den lukker tæt. OBS! Se den præcise fremgangsmåden i min videoopskrift i indlægget.
Varm en pande op med olie og steg dine gyoza i 2-3 minutter, til de er brune og stegte under bunden.
Tilføj vand til panden, sæt låg på, og lad dem dampe færdig i 4-6 minutter.
Tag panden af varmen og placer dine gyoza på en tallerken eller på et fad. Drys med finthakket forårsløg og sesamfrø og dyp i soya, gomadressing, chilisauce eller andet.